Maan Matonen

Olemme kaikki energiaa, me kaikki olemme Maailmankaikkeuden osasia; liikettä, ääntä ja painovoimaa erilaisissa suhteissa, mutta yhtä kaikki.

 

Olen maan matonen; en mitään, en mistään, en milloinkaan                                                                                                                                                                                                                                                                 Olen maahan palaava, maasta tullut, samanarvoinen kuin tuulen henkäys, sadepisara kaislikon, hiekanjyvänen tiellä……                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  …Olen samanarvoinen kuin muurahainen, samaa kekoa rakennan, samanarvoinen kuin mehiläinen, samaa mettä halajan, samanarvoinen kuin lintunen, yhtä vapaa kaikesta, ei mistään, samanarvoinen kuin matonen, työnsä silläkin, mutta ei se ole mitään.                                                                                                                                                                                                                  Olen tuulenhenkäys, pakkasen puhallus, sateen solina, humina honkien, vihellys kaiun sen, sen kaiun, minkä kuulee kallioista, kuulee metsän puhinoista, tietyn äänen takaisinhuuto, se minkäarvoinen on; ei minkään                                                                                                                                                                                                                                                                                   Mutta se minkäarvoinen on, on sama kuin muillakin, sitä samaa tähtipölyä.

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *